Termeni și condiții de utilizare

1.    Aspecte Generale
Magazinul online  
www.PentruBar.ro este administrat de:
VIP Horeca Trading SRL ( in continuare VANZATOR)
CUI: RO27832635
Reg. Com.: J10/1626/2010


Sediul social: sat Tarian Nr 313, jud. Bihor
Punct de lucru: str. Independentei Nr 7-9, Oradea, jud. Bihor
Cont bancar: RO03 OTPV 0000 0000 0217 2161
Banca: OTP Oradea

Capital social: 200
Telefon: 0744 295 179
Email: 
office@pentrubar.ro

Prin vizitarea sau comandarea produselor de pe pagina web, magazinul online  www.PentruBar.ro, in continuare WEBSHOP, sunteti de accord si acceptati Termenii si Conditiile prezentate in continuare. Acest WEBSHOP este destinat persoanelor juridice si persoanelor fizice care au implinit varsta de 18 ani. Navigand prin webshop, persoana declara ca intruneste aceste conditii.

Ne rezervam dreptul de a modifica continutul partial sau total al webshopului, fara nicio notificare prealabila.

2.    Continutul paginii
Continutul integral al webshopului, este proprietatea vanzatorului si este aparat de Legea dreptului de autor (OSIM) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.site-ului. Folosirea fara acordul scris al vanzatorului a oricaror elemente de grafica, script sau text se pedepseste conform legilor in vigoare.

Din cauza unor erori neprevazute, vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.

Vanzatorul isi aloca dreptul de a anula livrarea produselor cu eventualele greseli (pret, caracteristici) si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. In webshop, imaginile produselor sunt prezentate cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod.

Produsele afisate in webshop sunt oferite in limita stocului disponibil. Vanzatorul nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate.

Vanzatorul nu raspunde de eventualele defecte ale produselor cumparate de la magazinele sale. Toata responsabilitatea acestor defecte si prejudiciul moral adus clientului revin in sarcina producatorului.

Cumparatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui webshop si cumpararea produselor se face pe propriul risc.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de vanzator oricarui client in cazul livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de la acest client pentru acel produs, livrat eronat.

Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu reprezentantul webshopului www.PentruBar.ro, nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta. Factura fiscal tine loc de contract de vanzare-cumparare.

Preturile in cadrul webshopului in versiunea RO, sunt exprimate in RON si sunt afisate  BRUT (includ TVA).

Oferta de pret “Calcul Informational” primit automat in urma comenzii, include ambele metode de afisare si estimeaza un posibil pret pentru transportul prin curierat rapid.

 

3.      Predarea produselor

Livrarea produselor se va face prin curierat rapid sau se poate opta pentru preluarea marfii la punctual de lucru al vanzatorului. In afara cazului in care este altfel specificat, cheltulelile aferentre expedierii produselor prin curier, vor fi suportate de catre cumparator. Valoarea acestor cheltuieli va fi confirmat telefonic de catre reprezentantul vanzatorului, deoarece Taxa de transport poate diferi in functie de greutatea colet(ului)elor si contravaloarea rambursului.

Nota: pentru produsele expediate in afara ariei de acoperire a firmei de curierat, pot aparea costuri de transport suplimentare, despre care veti fi anuntati telefonic, dupa plasarea comenzii

 

4.    Plata produselor

Produsele comandate de pe websopul vor fi achitate fie in avans, prin transfer bancar catre contul vanzatorului, pe baza unei facturi proforme,  fie ramburs la curier, in momentul primirii coletului. In cazul platii in avans, produsele vor fi trimise/predate doar dupa ce banca vanzatorului confirma existenta sumei necesare pe cont. Vanzatorul isi rezerva dreptul sa acorde clientului posibilitatea platii doar in avans, tinand cont de factori precum valoarea comenzii, natura produselor si altele.

 

5.   Calitatea produselor si politica de retur
Toate produsele comercializate de vanzator indeplinesc prevederile legale nationale in vigoare cu privire la calitatea produsului

Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile de la data primirii produsului/produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. In acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cadea, conform legii, in sarcina Clientului. Clientul are obligatia de a notifica in scris vanzatorul privind intentia sa de a efectua returnarea produselor, pe adresa de e-mail office@pentrubar.ro . Produsele returnate este necesar sa se gaseasca in aceeasi stare in care a fost livrat (fara urme de uzura, zgarieturi, socuri mecanice, etc), in ambalajul original si impreuna cu documentele de care a fost insotit. Livrarea catre vanzator a produselor returnate se va efectua prin aceeasi metoda prin care s-a efectuat si livrarea lor initiala, cu asigurarea lor pe perioada transportului si pe costul exclusiv al cumparatorului. Vanzatorul va returna contravaloarea comenzii in termen de 14 de zile de la data returnarii, prin transfer bancar sau prin mandat postal. Cheluielile de returnare vor fi suportate de cumparator. Nu se vor inapoia cheltuielile de transport si cele de asigurare a marfii.

DECLARATIE de CONFORMITATE

Noi, VIP Horeca Trading SRL, cu sediul in sat Tarian Nr 313, cu nr. Reg. Com. J05/1626/2010, asiguram, garantam si declaram pe propria raspundere, conf art. 5 din HG1.022/2002 ca produsul/serviciul la care se refera ac. declaratie nu pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si este in conformitate cu declaratia de la producator, coresp. legislatiei in vigoare. Produsele sunt etichetata in limba Romana.

 

6.      Ambalaje:

Deseurile de ambalaje se colecteaza in containerele inscriptionate cu denumirea materialului pentru care sunt destinate si fabricate sau inscriptionate in mod corespunzator in culorile:    ALBASTRU: deseurile de ambalaje din hartie si carton, GALBEN: deseurile de ambalaje din    plastic, VERDE: deseurile de ambalaje din sticla, GRI: deseurile reziduale si metalice, MARO/GRI: deseurile BIOdegradabile.

 

7.      Datele cu caracter personal

Scopul colectării datelor este de a emite factura fiscala conform normelor in vigoare.
Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare scopului mai sus enuntat. Refuzul dvs. determină imposibilitatea procesarii comenzilor plasate.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată pe adresa sediului social al VANZATORULUI. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

 

8.      Caz de Forta majora

Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.
Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.
Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit. Daca in termen de 48 de ore de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 48 de ore de la data producerii evenimentului.

 

9.      Litigii si dispozitii finale

Orice disputa ce ar putea aparea intre vanzator si cumparator, in legatura cu acest document, va fi mai intai rezolvata pe cale amiabila. Daca o astfel de rezolvare se va dovedi imposibila, solutionarea sa va reveni instantei judecatoresti din circumscriptia in care se afla sediul vanzatorului.